Enviat per: SRC | 20 Desembre, 2017

Imatges del sopar de Nadal del Rotary Terrassa 2017


En el sopar de Nadal del 2017, a més del tradicional discurs del president Pep Munné, (discurs Nadal Josep Munne 2017), també es va presentar la nova edició del Curs d’Art per part de l’Àngel Morillas que aquest any estarà dedicat a la Ruta de les Espècies i que tindrà lloc un any més a la seu del Club de Mar de Terrassa el mes de febrer. Igualment es va presentar l’edició 2018 de la sortida en 4X4 per part d’en Baltasar Pineda i que transcorrerà per el Pirineu Aragonés.

El secretari del club va informar de que en el concert de Nadal interpretat per en Jordi Figueras, amb una aportació del club finalment es destinaran 1.000 € que es lliuraran a l’Associació ALBA en el decurs del plenari del dia 16 de gener, en que vindran a explicar-nos a on seran destinats. També va recordar que la sortida per posar el pessebre del club ha estat tot un èxit i que qui vulgui el pot anar a visitar al camí de l’Obac Vell a la Font de la Portella.

Un any més, els socis del club han participat aportant joguines noves per la campanya “cap nen sense una joguina” de la Creu Roja de Terrassa i també s’ha realitzat la tradicional aportació solidaria, que enguany es destinarà a un projecte hídric a la Índia, conjuntament amb l’Associació Vicenç Ferrer, tot aprofitant l’aportunitat de fer-hi un viatge per Setmana Santa. El tresorer va informar als assistents de la quantitat finalment recaptada (1505 €) i als assistents s’els va obsequiar amb una flor de Pasqua de la Fupar i una cistella de sabons fets artesanalment per persones amb discapacitat intel·lectual del centre ocupacional-Taller Baix Camp de Reus, així com un detall dolç de Neules.com.

El sopar es va finalitzar amb la tradicional cantada de nadales dirigides per el mestre Jordi Figueras.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: