Enviat per: SRC | 17 Desembre, 2018

El Concert de Nadal del Rotary recapta 1.210 € per l’ACAU


Un espectacular concert de l’organista Jordi Figueras Carreras ha aconseguit aportar 1.210 euros a L’Associació ACAU.

S’ha celebrat un any més el Tradicional Concert de Nadal Solidari que organitza el Rotary Club de Terrassa en l’incomparable marc de l’església de Sant Pere, dins la Seu d’Egara.

Aquest any el concert ha estat interpretat exclusivament per l’organista Jordi Figueras Carreras que ha volgut dedicar el concert a una selecció de transcripcions musicals per a Orgue de prestigiosos músics i al final ha tancat la vetllada lírica amb unes nadales dirigides per la soprano Maria Teresa Vert i cantades pels assistents amb la música d’orgue d’acompanyament.

El mateix Jordi Figueres ha fet la introducció al concert, explicant el perquè de les peces triades pel concert.

Destaquem la presencia de la Maria Rosa Sanz presidenta de l’entitat ACAU que ha estat present en el concert acompanyada d’altres membres d’aquesta entitat, que aquest any ha estat l’escollida per dedicar la totalitat de la recaptació obtinguda.

Per cinquè any el programa de mà s’ha realitzat en format de punt de llibre col·leccionable, reproduint un detall de la cornisa de l’església romànica de Sant Pere.

La venda de les entrades del concert, una vegada contabilitzades les aportacions de la fila zero ha arribat a 1.210 €, que seran destinats íntegrament a benefici de l’ACAU per la seva tasca d’oferir ajuda per a millorar les condicions de vida de persones que estan patint situacions de pobresa. http://www.acau.org/about/

El President del Rotary Club de Terrassa, en Domènec Ferran s’ha adreçat als assistents agraint la seva presencia i recordant que aquest ja és un acte consolidat dins de la programació cultural de la ciutat durant les festes de Nadal i que serveix cada any per ajudar a diferents projectes solidaris.

La Maria Rosa Sanz, presidenta de l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida (ACAU) també ha dirigit unes paraules d’agraïment al Rotary alhora que ha explicat als assistents la important tasca que desenvolupa l’entitat dins de la nostra ciutat i fora d’ella.

En el seu parlament ha agraït a la Parròquia de Sant Pere que cada any cedeix l’església per poder allotjar aquest concert, al Jordi Figueras per la voluntat d’organitzar-lo i d’interpretar tot un concert a l’orgue, a Industries Gràfiques Serafí per recolzar el concert solidari i produir sense cost tots els materials impresos i a diversos socis del Club que amb la seva dedicació i treball han fet possible aquest concert.

         


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: