Enviat per: SRC | 2 gener, 2019

Més joguines per la Creu Roja de part del Rotary de Terrassa


Per frenar la manca de joguines, en la campanya “cap nen sense una joguina”, el Rotary de Terrassa actua d’urgència i aporta 40 nines i 40 contes infantils més per aquesta campanya de reis de la Creu Roja

Davant de la crida de que mancaven joguines pels 1200 nens i nenes de la ciutat que no tindrien regals de reis, sinó fos per la campanya que organitza cada any la Creu Roja, el Rotary Club ha decidit fer una aportació extra de joguines a més de les que ja aporta cada any i que es recullen en les aportacions dels seus socis durant el sopar de Nadal.

La Creu Roja va indicar als mitjans que feien falta nines, jocs o llibres per nens d’entre 10 i 12 anys i contes infantils i la crida ha estat recollida per la Junta del Rotary de Terrassa que en una reunió urgent ha decidit aportar 40 nines noves i 40 contes infantils per cobrir part d’aquestes necessitats. I, uns representants del Club s’han encarregat de portar les bosses al centre de recollida de la carretera de Matadepera i en breu es podran completar els lots que mancaven.

Des del Rotary agraïm a la resta de ciutadans i d’altres institucions que fan possible que aquesta campanya sigui un èxit a la nostra ciutat, però també volem deixar palès que cal que entre tots ens hi involucrem més i fem que en els propers anys no arribem a l’últim moment amb mancances de joguines per els més necessitats. 

Com hem indicat, aquesta aportació se suma a las joguines recollides durant el sopar de Nadal del Rotary Club i que ja van ser lliurades fa uns dies.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: