Enviat per: SRC | 9 gener, 2019

Manel Márquez presenta el llibre Una Història de Terrassa


En el decurs d’un sopar plenari, en Manel Márquez Berrocal president del Centre d’Estudis Històrics de Terrassa, CEHT ens farà la presentació del llibre “Una Història de Terrassa” editat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, un llibre amb caràcter profundament didàctic, pedagògic, divulgatiu amb un inqüestionable rigor històric.

El 1987 alguns membres del CEHT van realitzar un primer llibre sobre la Història de Terrassa que va suposar un gran avenç en el coneixement del passat terrassenc i la versió actual el que fa es aglutinar totes les recerques, investigacions i aportacions historiogràfiques fetes pels diferents historiadors i historiadores locals i aquelles persones de la ciutat que són estudioses dels temes històrics en aquests darrers 30 anys.

El doctor i professor d’Història Contemporània Manel Márquez Berrocal ha estat el coordinador de l’obra a la vegada que també a contribuït a la elaboració d’una part del llibre. 

El CEHT té com a objectiu conèixer, analitzar, comprendre i divulgar la història de la nostra ciutat amb l’afany de ser socialment útil a la majoria dels homes i dones que hi viuen i treballen amb la finalitat de construir un món millor, més lliure i més just. Els seus socis i sòcies donen suport al coneixement històric com una eina per al futur i l’entitat no te afany de lucre.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: