Enviat per: SRC | 24 Setembre, 2019

Visita de la presidenta del Rotary del Cerrejón de la Guajira


El primer plenari del curs 2019-20 presidit per la nova presidenta del Rotary Club Terrassa, la Sra. Carme Espí ha començat amb la tradicional lectura d’un poema i, en aquest cas, ha estat triat el poema de l’autora terrassenca  Montserrat Pineda i Ribera  amb el títol “Armari”:

A continuació la Presidenta ha donat la benvinguda a la convidada d’avui, la Sra. Glòria Salazar, Presidenta del Rotary Club el Cerrejón del Departament de La Guajira (Colòmbia) i es procedeix a fer un intercanvi de banderins de les dues entitats.

En  la seva presentació, ha explicat els projectes que el seu Club Rotary realitza a les comunitats de Jurimakal i Pinski, municipis d’Albània en el Departament de La Guajira, dedicats íntegrament a l’ajuda de les comunitats indígenes, tant en la recerca de pous d’aigua (projecte Aguajira) com en la construcció d’habitatges, segons el seu model tradicional.

Podeu trobar més info a https://www.facebook.com/clubrotarioelcerrejon/

En la part final de l’acte en Domènec Ferran passa una petita mostra de pel·lícules dels anys 20 de Joan Salvans que porten els següents títols: Paròdia Esbart dansaire; El Círcol Egarenc i el Passeig; Construcció de la fàbrica SAPHIL “L’Anònima”; Famílies Salvans i Barata; Visita del Dr. Irurita; Visita d’obres a La Barata; La família Salvans d’excursió; Accionistes de SAPHIL; La família Salvans a Biarritz; Onomàstica de la Sra. Piera, esposa de Francesc Salvans; La fàbrica SAPHIL; De la Mata a Can Pèlacs.

 


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: