Enviat per: SRC | 27 Mai, 2021

Ja es poden presentar candidatures pel Premi Joves x Terrassa 2021


El Rotary Club de Terrassa ha obert el termini de participació per els grups de joves que vulguin presentar-se al Premi Joves X Terrassa 2021 i ho podran fer fins el 30 de juny d’aquest mateix any, omplin un senzill formulari.

El Club vol destacar la importància que té el XXIV Premi Joves x Terrassa a la nostra ciutat, ja que és un del premis més importants que es dona a entitats que treballen en accions solidàries, des de la perspectiva de donar ajut i suport als projectes de joves compromesos en finalitats socials.

Des del Rotary Terrassa entenem que hi ha un gran nombre de joves que, en contrast amb els camins fàcils que la societat els sol proposar, dediquen les seves il·lusions i moltes hores de treball a contribuir a fer una societat més lliure, justa i pròspera.

Tanmateix, tot i la tenacitat que sol caracteritzar els joves, a vegades els seus projectes no compten ni amb el suport institucional i moral que es mereixen, ni amb els recursos econòmics suficients, ni amb l’assessorament tècnic que caldria per portar-los a bon port.

Per contribuir a superar aquestes mancances, el Rotary Club de Terrassa va instituir aquest premi que cada any fa un reconeixement públic i aporta recursos econòmics a iniciatives promogudes per joves del nostre entorn.

Àrees en que es pot participar:

Els projectes poden adreçar-se a aspectes de civisme; tasques d’atenció a la gent gran, als infants, malalts, discapacitats i drogodependents; formació i orientació dels infants i joves, treball en centres d’esplai, escoltisme o esport; millora d’aspectes del medi ambient; integració socials d’immigrants o de persones en risc d’exclusió social, etc.

Es valorarà especialment les tasques de caire solidari i en les que predomini el servei i l’altruisme desinteressat vers als més necessitats.

Bases del Premi:

  1. Es poden presentar equips formats per joves d’entre 18 a 35 anys, que desenvolupin les seves activitats principalment a Terrassa o en el seu entorn: Viladecavalls, Matadepera, Ullastrell, Rellinars, Les Fonts de Terrassa i Vacarisses.
  2. Els candidats han de ser presentats per alguna entitat acadèmica, cultural, religiosa, de lleure o cívica, a través d’un escrit descriptiu del currículum i mèrits dels joves o col·lectius proposats.
  3. Les propostes s’han d’enviar mitjançant un formulari fins el dia 30 de Juny de 2021.

Podeu trobar la resta de les bases i més informació a: https://rotaryterrassa.com/joves/

Formulari per Participar:

Aquí podeu complimentar el formulari de participació (2021).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: