Enviat per: SRC | 25 febrer, 2022

Comunicat del Rotary Terrassa vers la Pau


Ens solidaritzem amb el poble d’Ucraïna, tot reclamant que la via diplomàtica i del diàleg és la que ha de prevaldre en tot moment en les relacions internacionals i la convivència entre pobles, tal i com sempre ha defensat Rotary International.

Des del Rotary Club de Terrassa condemnem fermament el recurs a l’agressió militar com a instrument per dirimir disputes territorials, que és contrari al Dret internacional i als drets humans, així com l’agressió i invasió militar i l’atac a la sobirania dels pobles provocant patiment a la població civil, i manifestem la necessitat d’abordar i resoldre els problemes polítics des dels principis democràtics, el diàleg i el respecte als pobles i les minories.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: