Enviat per: SRC | 22 Desembre, 2022

Joguines del Rotary per a la campanya de la Creu Roja


creu roja rotary terrassa 2022Una representació de la Junta del Rotary Terrassa ha lliurat personalment les  joguines que han aportat els socis del Club en el sopar de Nadal al centre de recollida de la Creu Roja de Terrassa.

Des del club volem agrair a la resta de ciutadans i institucions la seva solidaritat, que fan possible que aquesta campanya, cada any, sigui un èxit a Terrassa.

En la visita que hem fet a les instal·lacions de la Creu Roja hem pogut comprovar la gran quantitat de lots que s’estan preparant per intentar pal·liar les necessitats de la nostra ciutat i que en els darrers anys no han parat d’augmentar.

Volem destacar als voluntaris que aporten el seu temps i esforç per la tasca que fan i els volem dir que el Rotary Club de Terrassa ha estat i seguirà estant al seu costat cada any, en aquesta iniciativa que porta tants somriures als nens que més ho necessiten.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: