Enviat per: SRC | 10 febrer, 2023

Éxit en la presentació del llibre de les 20 matinals pel Parc Natural del Rotary de Terrassa a l’Ateneu


Presentació llibre Ateneu 1El Rotary Club de Terrassa ha presentat el llibre “ 20 matinats Culturals pel Parc de Sant Llorenç del Munt i la Serra de l’Obac” que recull vint excursions realitzades pel grup excursionista de l’entitat.

La presentació s’ha fet a la seu de l’Ateneu Terrassenc amb les dues sales plenes i ha comptat amb la presència dels seus autors, en Santi Rius, en Joan Cadafalch i ha servit per retre homenatge a en Raimon Sellarès, que ens va deixar fa temps.

L’acte ha estat presentat per la Nuri Escudé, presidenta del Rotary i en la presentació audiovisual que s’ha fet s’han passat curiositats com la primera vegada que s’ha rodat la dansa d’aparellament de la serp blanca al Parc Natural o la curiosa història de la Jara, que només es troba en un punt concret del camí Ral de Manresa, o el vídeo de la Barbotera rajant, entre d’altres curiositats.

Totes les rutes estan acompanyades d’un mapa topogràfic i d’un codi QR per poder-se descarregar el recorregut de la ruta des de l’aplicació virtual de Wikiloc. Això permet poder seguir el traçat des del mòbil i saber on estan marcats els punts d’interès en tot moment.

L’originalitat d’aquest llibre és que, a més de proposar una ruta, en totes elles hi ha informació cultural sobre històries, llegendes, natura, oficis, curiositats, etc. alhora que incorporen fotografies amb detalls dels indrets, la flora i la fauna del parc, fonts, coves o roques i això creiem que les fa més atractives per l’excursionista, ja que l’ajuda a descobrir millor el seu entorn alhora que gaudeix de la natura.

El grup excursionista del Rotary de Terrassa ha volgut dedicar aquest llibre a tots els excursionistes que, al llarg de la seva vida, han ajudat a preservar els espais naturals que encara avui podem gaudir en aquestes caminades que proposem en el llibre.

Actualment el llibre es pot comprar des de la plataforma Amazon en dos versions: en blanc i negre al preu de 10 € i en color al preu de 26 €

En la presentació s’ha obsequiat als assistents amb un punt de llibre commemoratiu d’aquest acte.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: