Enviat per: SRC | 1 Mai, 2023

Oriol Alba, secretari general de la Cecot al Rotary Terrassa


Econferenciants (2)n el decurs d’un plenari intern hem tingut com a convidat al Sr.Oriol Alba, Secretari General de la Patronal Cecot que ens ha explicat molt bé com va afrontar el relleu del Sr. David Garrofer al capdavant d’aquesta organització.

La seva presentació de com va enfocar els canvis, atenent que la situació de les empreses ha canviat molt des de la pandèmia, va estar brillant. Ara la Cecot s’enfoca a ser un referents, un espai de trobada i networking pels seus socis i amb una oferta de serveis enfocats a la nova realitat del mercat, de l’entorn, dels clients, de les necessitats reals de les empreses.

Un altre aspecte que ha remarcat és el compromís de l’entitat de ser un referent en el seu compromís vers el medi ambient. Com a nou servei la Cecot ajuda a pimes i autònoms a calcular la seva petjada de carboni i definir el seu pla de descarbonització.

Ha destacat alguns dels projectes exitosos de la Cecot, com el Reempresa que ha permès salvar 10.000 llocs de treball gràcies a la preservació de més de 3.600 empreses durant els primers 10 anys de servei.

Actualment un altre projecte anomenat Help empresa està tenint molt d’èxit ja que ajuda a les empreses que es troben en situació de crisis o a aquelles que volen ser més resilients davant dels canvis i del futur.

El Sr. Oriol Alba ha agraït molt l’oportunitat de presentar la nova Cecot al Rotary ja que a més ell durant un temps va ser membre del Rotaract Barcelona i coneix molt bé els valors dels clubs rotaris i la tasca que fem

Al final de la seva presentació, la Sra. Nuri Escudé, presidenta del Rotary Club de Terrassa li ha lliurat uns vins solidaris de Rotary com a agraïment.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: