Fòrum’20

El Diplomàtic Joan Antonio March al Fòrum Obert del Rotary Club

El dimarts 28 de gener a les 8:45 hores, a la seu del Rotary Club de Terrassa de l’Hotel Don Cándido, es farà un Fòrum Obert del Rotary de Terrassa. Et títol de la conferència és: Col·loqui amb el diplomàtic Juan Antonio March autor del llibre PODER Y FUTURO veinte líderes mundiales y el mañana

Diuen que el rumb de la història es determina en les cabines de comandament de més difícil accés. Són molt poques les persones que tenen el privilegi de poder estar al costat dels pilots i poder copsar directament els seus moviments i estratègies.

Un d’aquests privilegiats és el diplomàtic Juan Antonio March, que ha tingut l’oportunitat de tractar amb líders mundials des dels anys vuitanta fins avui. En el llibre que recentment ha publicat “PODER Y FUTURO veinte líderes mundiales y el mañana”. realitza el retrat de vint d’aquests protagonistes que més l’han impressionat.

Amb la lectura del perfil de cadascun dels protagonistes, dels que podem destacar Mijaíl Gorbachov, Clinton, Fidel Castro, Yasir Arafat, Felipe González, Nelson Mandela o Mitterrand, hi trobem les claus que han marcat la història més recent del món: la problemàtica de la comunitat europea,  els canvis en les estructures econòmiques, la lluita pel lideratge mundial, l’impacte de la revolució tecnològica a més de molts altres temes d’actualitat.

En la segona part del llibre s’endinsa en el més enllà de la globalització i  analitza el que  marcarà el futur, repassant aspectes com la intel·ligència artificial, els canvis en la geopolítica, els avenços en una nova arquitectura política, la lluita o les possibles aliances en la conquesta de l’espai, etc.) i ens presenta una nova visió dels drets humans com a columna vertebral d’una societat intel·ligent i que cerqui anar més enllà dels límits dels estats i garanteixi la creativitat de tothom.

Aquest llibre aporta idees noves i és especialment indicat per a directius, emprenedors i per aquells que desitgin entendre millor com s’ha desenvolupat la historia més recent i cap a on anem.

Juan Antonio March Pujol va néixer a Barcelona, és llicenciat en Dret i va iniciar la seva carrera diplomàtica el 1986, ha estat ambaixador d’Espanya a les Nacions Unides de Ginebra i la Organització Mundial de Comerç. Ambaixador de Rússia i dels països d’Àsia Central com Uzbekistan, Turkmenistan, Armènia i Bielorússia. També va ser president del Consell de la Organització Internacional de Migracions, president de la Conferencia de Desarmament i president del Comitè de Finances de la OMC i va ser l’impulsor de la cúpula de Miquel Barceló a la sala del Consell dels Drets Humans de la seu de les Nacions Unides de Ginebra.

A principis dels noranta va ser vicepresident de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional i director general de Cooperació amb Amèrica llatina. Ha treballat a la Unió Europea com a membre del gabinet del comissari Claude Cheysson, encarregat de la Política Mediterrània i a la OCDE com a representant de la Comissió Europea en el Comitè d’Ajuda al Desenvolupament.

Actualment és president de la fundació ONUART.

El Fòrum Obert del Rotary de Terrassa és un esdeveniment en que es convida a una personalitat rellevant i per aquest motiu s’obre la possibilitat d’assitir-hi a qualsevol persona que hi estigui interessada tant de dins com de fora del club.

El preu de la conferència amb el sopar inclòs és de 25 € per persona i cal confirmar l’assistència apuntant-se al formulari:
Formulari de Registre

Convidat:

  • Juan Antonio March

Fitxa de l’esdeveniment:

  • Dia: 28 de gener de 2020
  • Hora: 20:45 hores
  • Lloc: Hotel Don Candido
  • Inclou: Conferència i sopar
  • Preu: 25 €
  • El Fòrum és un acte obert a la ciutat i ens agradaria molt poder comptar amb la seva presència.
  • Al blog del club pot trobar més informació: https://rotaryterrassa.com

És necessari avisar de les places que voleu reservar mitjançant:

Emplena el formulari

 

A %d bloguers els agrada això: