Enviat per: SRC | 8 Novembre, 2007

Concert de PRODIS (La Locomotora Negra)


locomotora negra

Us fem saber que el grup de jazz LA LOCOMOTORA NEGRA, realitza un concert benèfic per PRODIS, Prodisminuïts Fundació Privada Terrasenca. L’objectiu del concert és fer difusió dels drets de les persones amb discapacitats i recaptar fons per a les més de 200 persones en discapacitat psíquica, paràlisi cerebral i malaltia mental ateses als tallers i habitatges de l’entitat.

L’acte compta amb el suport de quatre empreses de Terrassa: EGABAC, CIRCUTOR, LAMP Lighting i POLY KLIN.També hi ha col·laborat Caixa de Terrassa i, en la difusió, Publitesa, Diari de Terrassa, Diari Sabadell, El Punt, Diari Avui, LA VANGUARDIA, terrassa.net i e-newsterrassa.com.

Les entrades es venen al preu de 20 Euros al mateix Centre Cultural (Rambla d’Egara 340). Per aquells socis que no puguin venir al Concert però vulguin col·laborar, també hi ha fila 0. Poden realitzar l’ingrés a través del compte de Caixa Terrassa 2074-0000-53-2047400836. Per a més informació es pot trucar al 93.7311009, contactar per correu electrònic: info@prodis.cat o consultar la web www.prodis.cat

El concert és farà el divendres dia 9 de novembre a les 22h al centre Cultural de Caixa Terrassa.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

%d bloggers like this: