Enviat per: SRC | 11 Març, 2008

Presentació del Blog del Club Rotary


blog rotary En una conferència – col.loqui en Santi Rius ens ha presentat el Blog del Rotary Club de Terrassa i la seva evolució en els darrers mesos. En la presentació ha fet esment dels continguts que hi podem trobar i de com es pot col·laborar en ells.

També ha explicat l’ importància del nou fenomen dels blogs a Internet i de les diferències entre un blog personal i un blog d’empresa. S’ha tractat el món dels blogs dins de l’àmbit terrassenc i s’ha finalitzat l’acte amb un breu curset de, cóm crear un blog en pocs minuts (en un proper article trobareu el curs en format pdf).


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: