Enviat per: SRC | 4 Abril, 2008

Fòrum Rotary 2008: Jorge Wagensberg


jorge wagensberg Jorge Wagensberg, nascut l’any 1948, és doctor en Física i professor de Teoria dels Processos Irreversibles de la Facultat de Física de la Universitat de Barcelona. Més enllà de la seva tasca com a docent, Wagensberg s’ha distingit sobretot en la seva faceta de divulgador científic, tant a través d’una extensa producció bibliogràfica com mitjançant la creació i direcció de museus. Jorge Wagensberg és el creador i primer director del Museu de la Ciència de la Fundació “laCaixa”, una institució pionera al món entre les de la seva categoria. Actualment és director de l’Àrea de Ciència i Medi Ambient d’aquesta Fundació. També és l’autor d’una llarga col·lecció de llibres, amb títols tan suggerents com Nosotros y la ciencia, Ideas sobre la complejidad del mundo, Si la naturaleza es la respuesta ¿cuál era la pregunta?, La rebelión de las formas o como perseverar cuando la incertidumbre aprieta, A más cómo menos por qué y El gozo intelectual.

Jorge Wagensberg pronunciarà una conferència amb el títol “l’art de fer la pregunta clau

El “Fòrum Terrassa” és un espai de reflexió i de debat que el Rotary Club de Terrassa organitza periòdicament a la nostra ciutat. Una conferència, oberta a la participació de tota la ciutat, i un col·loqui amb alguna personalitat de la vida política, econòmica o cultural del nostre país. Pel “Fòrum Terrassa” han passat personatges de la talla de Jordi Pujol, Antoni Brufau o Joan Laporta, per posar només tres exemples recents.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: