Enviat per: SRC | 4 Mai, 2008

Assemblea del districte 2202 a Reus


Sopar a mas Sedó, Reus El passat cap de setmana va tenir lloc l’Assemblea anual del districte 2002, que aquest any s’ha fet a Reus. Han estat dos dies de conferencies, cursos i presentacions amb l’assistència de la majoria de clubs Rotaris del nostre districte. Hi ha assistit el nostre president i secretari entrants i en destacarem que el nou Governador va insistir en que els club rotarys han de fer que siguin més coneguts dins dels seus propis municipis i que s’han de comunicar millor les activitats per tal de que siguin més conegudes per la ciutadania en general i per això ens va recomanar treballar més les Relacions Públiques.

Va comentar la necessitat de créixer en nombre de socis i si és possible augmentar la presència de les dones en els clubs així com afavorir l’entrada de socis més joves, per tal que la mitjana d’edat no segueixi creixent. Actualment al nostre districte la mitjana de socis per club és de 22,5 i només 22 clubs passen de 25 socis. En tot l’any 2007 només s’han fet 11 socis nous en tot el districte.

Una altra aspecte que es va comentar va ser la necessitat de participar en projectes distritals, com el de les “mines antipersona” encapçalat pel Club de Berga, o en els dels projectes hídrics, dels quals el nostre club ja hi ha participat.

L’assemblea va finalitzar amb un sopar de gala celebrat al Restaurant Mas Sedó en el que varem, compartir taula amb els clubs d’Igualada i de Vilafranca, als qui volem enviar una salutació des d’aquest blog.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: