Enviat per: SRC | 28 Mai, 2008

Conferència de districte de Girona


cartell conferència girona Els dies 23 i 24 de maig s’ha celebrat la conferència de districte de Girona.

Conferència Girona Hotel Carlemany Taula presidencial confrència girona President i secretari Rotary Club Terrassa Destaquem la ponència sobre la Fundació Rotaria, en que es va informar que durant el curs s’han ajudat 8 projectes d’onze clubs i que aquesta ajuda a premés duplicar els imports inicialment recollit pels clubs L’avantatge de servir la fundació suposa que, sense que el Club perdi protagonisme en el seu projecte, es pugui duplicar la quantia.

Un dels punts importants de la conferència, va ser la informació sobre la campanya Polio+, i la seva efectivitat, doncs des de 1985 en que es va començar fins ara, s’han vacunat 2.000 milions de nens, i Amb aquesta campanya, s’ha aconseguit eradicar pràcticament la polio al mon. Pensem que l’any 1980 es produïen 350.000 casos i que en el 2006, només se’n van detectar 2.000. Es porten invertits 650 milions de US$, i es calcula que encara en falten 200 milions, tot i que recentment s’han rebut ajudes de 100 milions per part de la Fundació Bill Gates i 3,5 milions de Google.

Es va fer balanç de l’any i es van aprovar per unanimitat els del districte, aportant el saldo sobrant de 28.000 € a la fundació Rotaria per aplicar a la campanya Polio+.

En un altre interessant conferència es va insistir en la necessitat de conèixer més la organització Rotary i que hem de sentir orgull de pertinença.

Destaquem la ponència sobre les campanya sobre recursos hídrics, doncs no podem oblidar que en aquests moment en el món, 1.200 milions de persones no tenen accés a aigua potable i això provoca que cada dia morin 8.000 infants. El projecte te previst que l’any 2015 s’hagi solucionat el 50% d’aquest problema amb l’ajuda del Rotary.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: