Enviat per: SRC | 1 Juny, 2008

Guanyadors del Premi Joves per Terrassa


Premi Joves per Terrassa Els guanyadors del Premi anual “Joves per Terrassa” han estat aquest any 2008, el “Grup d’animació als infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa” i el “Grup de Joves de la Moguda Salesiana”

Els dos projectes guanyadors han arribat en igualtat de condicions a la fase final i ha estat el jurat qui ha decidit dividir el premi per tal de premiar aquests dos projectes. A cada projecte li correspondran 3.000 € que cobreixen en bona part les necessitats expressades en ells i d’aquesta manera, l’import del premi Joves per Terrassa, del Rotary Club de Terrassa, permet cobrir un ventall de necessitats més ampli de la nostra ciutat”.

El “Grup d’animació als infants hospitalitzats a l’Hospital de Terrassa”, és una organització que pertany a la Creu Roja de Terrassa i pretenen oferir una millora en la qualitat de vida del nen/a i de la seva família que estiguin ingressats per qualsevol malaltia, a través de la organització d’activitats d’animació, lúdiques i recreatives.

El “Grup de Joves de la Moguda Salesiana” aplega joves voluntaris que ofereixen activitats per a infants i joves des de l’Associació Juvenil “Sarau” del barri de la Maurina, l’Esplai “Club Amigos” del Roc Blanc i el Grup de Teatre “Ja som algú”.

Destaquem que el premi “joves per Terrassa” compte des de fa anys amb el suport de les entitats patrocinadores, Caixa d’Estalvis de Terrassa i El Corte Inglés.


Respostes

 1. Benvolguts Senyors:
  Ens plau haver rebut el vostre comunicat amb la concessió del premi “Joves per Terrassa” al grup de Joves de la Moguda Juvenil Salesiana. Per a les institucions que animem i gaudim d’aquest tresor del voluntariat juvenil ens omple de satisfacció poder comunicar a aquest grup de joves aquest reconeixement d’una entitat com el Rotary Club, especialment en aquest any cinquantenari de la presència salesiana a Terrassa. Més encara quan han estat uns joves que a més del seu compromís en les seves entitats de voluntariat han participat també generosament en l’organització i dinamització dels actes d’aquest cinquantenari.
  Un cop més gràcies a tots vostés.
  Atentament
  Luis Mur Lalaguna
  Titular
  Col·legi Salesià Sant Domènec Savio

 2. Gràcies pel vostre recolzament i els vostres ànims.
  Delegació de Juventut de Terrassa


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: