Enviat per: SRC | 24 Setembre, 2008

Visita de l’assistent del governador


Hem rebut en el darrer plenari del Club la visita del Sr. Carles Campistron, assistent del governador i membre del Rotary Club de Sant Feliu de Codines – Cingles del Bertí.

Ens ha agraït l’acolliment que se li ha dispensat i ens ha informat que la seva tasca consisteix en fer de nexe d’unió entre el clubs i el governador, així com aprofundir amb el coneixement de la idiosincràsia dels clubs i així poder trametre aquesta informació al mateix governador; per tal que conegui millor totes les activitats que es duen a terme en la nostra zona distrital.

En relació amb el nostre club i desprès d’haver-se informat a través del nostre blog, del qual ha destacat el fet de tenir-lo actualitzat i correctament estructurat, ha valorat positivament la nostre cohesió social, mantinguda amb l’organització de diferents tipus d’actes al llarg del curs, de la presencia continua de conferenciants en els plenaris, de l’organització d’actes oberts, com els Fòrums i el concert de Nadal, de la concessió del Paul Harris atenent als criteris que el fonamenten, així com de l’organització del Premi Joves per Terrassa que li ha semblat una bona iniciativa.

Ha finalitzat anunciant-nos la propera visita del governador, Sr. Xavier Mateu, avançant-nos que un dels seus objectius serà potenciar les relacions entre els clubs de la Zona, ja sigui mitjançant la participació en projectes compartits o fomentant les visites entre clubs.

Aprofitem aquest article per enviar una forta abraçada als nostres companys del Rotary Club de Sant Feliu de Codines – Cingles del Bertí.

Comentari rebut:

Suggereixo que els del RC de Sant Feliu de Codines convidin als clubs del Vallès a fer una excursió pels Cingles de Bertí.


Respostes

  1. Suggereixo que els del RC de Sant Feliu de Codines convidin als clubs del Vallès a fer una excursió pels Cingles de Bertí.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

%d bloggers like this: