Enviat per: SRC | 18 Octubre, 2008

Escursió a la Pola i Coll de Tanca


panorama paller tot l'any

panorama paller tot l'any

Aquesta excursió ha servit per inaugurar el nou curs 2008-09. De bon mati no estava gaire clar que poguéssim ni tant sols sortir, ja que plovia i el cel estava ben tapat.

Però, si alguna cosa caracteritza, als Rotaris és el seu esperit de superació i els pocs que hem desafiat el temps (5 valents) hem decidit que valia la pena provar de fer l’excursió prevista. A l’arribar a l’Alzina del Salari la pluja era més intensa i hem decidit esperar una estona per veure si anava a més o parava. Finalment ens hem decidit i amb roba impermeable ja ens tens camí amunt, cap al coll de Tres Creus. Podeu comprovar en les fotos el cel tant tapat que teníem damunt dels caps. Del coll hem baixat cap a la Font de la Pola i hi hem esmorzat aixoplugats sota la Balma.

Mentre esmorzàvem ha deixat de plovisquejar i hem continuat l’excursió cap al Coll de Tanca i desprès tot pujant cap a la carena que ens ha portat al Coll de Boix. Teníem previst pujar a la roca que queda sobre el Quarto de Reixa però com que tot estava molt mullat ho hem descartat per previsió de possibles relliscades.

Del Coll de Boix i pels Graons de Mura hem tornat cap a l’aparcament de l’Alzina del Salari i cap a casa una mica més aviat de l’hora habitual de tornada. Ha estat una excursió més curteta degut al temps, però molt agradable de fer i més quan aquesta és fa amb bona companyia.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: