Enviat per: SRC | 12 Novembre, 2008

Cava i vi Solidaris


capassos Un any més us presentem el cava guanyador del Primer Premi en el V Concurs del Cava de la Solidaritat Rotaria. El guanyador del concurs d’aquest any ha estat el Cava “CAMPASSOS” Reserva Brut Nature de la Cooperativa de Nulles (Tarragona).

Igualment us presentem el vi guanyador de la XVI Cata de Solidaritat Rotaria d’aquest any que ha estat el BARON DE LEY, Reserva 2003 de bodegues Barón de Ley  guanyadora del premi “Bodega Espanyola de l’any”  atorgat a Gran Bretanya per el “The International Wine & Spirit Competition”.

Com cada any la convocatòria del concurs s’ha efectuat amb la finalitat d’aportar fons pel projecte “Polio Plus” de La Fundació Rotaria de Rotary International, que te com objectiu la eradicació de la Poliomielitis en el mon.. Amb la compra del cava s’aporten 1,5 euros per ampolla i amb la compra del vi s’aporten 7 euros per caixa a La Fundació Rotaria de Rotary International amb els que és possible immunitzar contra la poliomielitis a molts nens.

Doneu a conèixer als vostres familiars, amics i coneguts aquesta iniciativa. Quantes més ampolles de cava venguem un major nombre de nens podran ésser immunitzats contra la Polio. A més de gaudir d’un cava i d’un vi de qualitat excepcional a un preu molt raonable, podreu participar en una acció humanitària única al mon, amb la seguretat que totes les vostres aportacions es dedicaran a l’objectiu descrit.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: