Enviat per: SRC | 17 Novembre, 2008

Sortida a la Font Freda


freda2Aquest dissabte va tenir l’excursió del Rotary Club de Terrassa a la Font Freda. L’itinerari va començar a l’aparcament de la Mata, lloc des del que 13 integrants de la colla varem iniciar una de les excursions més “complicades” que ens ha tocar fer en els darrers anys.

El nombre de 13 membres ja no era un bon començament però sense fer-li gaire cas varem iniciar la pujada fins la bassa de la mata  per seguir el camí carener que porta fins al trencall del camí de la Font Freda. freda3Una forta baixada i un ambient mol humit ens va fer arribar fins a la Font que fa honor al seu nom, tot i que curiosament l’aigua que sortia no era massa freda.

Per arribar a la Font dels Confits, cal baixar pel mateix camí un desnivell d’uns 60 metres i agafar un camí que es troba a mà esquerra i que porta directament a la font, tot passant pel costat de dos avencs. Nosaltres, però va`rem decidir seguir camí avall amb la intenció d’arribar al fons de la torrentera, seguir riera avall i agafar un camí que mena a la font per un altra costat.

Abans d’arribar a la riera varem fer una parada per esmorzar tot gaudint d’una magnifica vista del Pujol de la Mata i dels Pirineus nevats.

Aquest canvi de ruta va ser fatal, ja que el camí que teníem que agafar estava molt perdut per la falta de pas. Sigui com sigui, al cap de poca estona ens varem trobar al mig del bosc trencant branques per intentar fer-nos pas i, en comptes d’anar a millor, cada vegada anàvem a pitjor. Desprès de pujar per llocs que ni us podeu imaginar i de mil i una aventures varem aconseguir arribar a un petit corriol que ens va portar fins la carena de la Castanyera  i d’allà, oblidant-nos ja de la Font dels Confits, varem decidir tornar cap a casa i deixar-ho per una propera ocasió.

Una mica cansats de l’esforç i algú que altra ple d’esgarrinxades i amb alguna contusió per les caigudes, varem arribar a l’aparcament dues hores més tard del previst.

Una excursió que tenia que ser fàcil és va convertir en bastant complicada i es que a la muntanya, tot i haver-hi anat tant sovint, sempre et pots emportar una sorpresa. De totes maneres, els del Rotary no pensem defallir i amb l’ajuda del Raimon Sellarès així que puguem tornarem a la Font dels Confits, que ara ja s’ha convertit en tot un repte per nosaltres.

freda9 freda7 freda121 freda6 freda5 freda11 freda8 freda1 freda10 freda4


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: