Enviat per: SRC | 11 Desembre, 2008

El Rotary Terrassa en el 60è aniversari de la Declaració dels Drets Humans


dretshumans101208santiEl Rotary Club de Terrassa ha estat una de les entitats ciutadanes escollida per la lectura d’un dels 30 articles dels drets humans, en l’acte de Celebració del 60è aniversari de la Declaració dels Drets Humans que el dia 10 de desembre del 2008 es va fer al Raval de Montserrat, just davant de l’Ajuntament de Terrassa i que va ser organitzat pel Col·legi d’Advocats de Terrassa.

La lectura la va fer el secretari del club en representació de l’entitat i l’article llegit va ser el 17 que diu així:

“Tota persona, individualment i col·lectiva, té dret a la propietat.

Ningú no pot ésser privat arbitràriament de la seva propietat.”

“L’Assemblea General de l’Organització de les Nacions Unides va proclamar la Declaració Universal dels Drets Humans com l’ideal comú que tots els pobles i totes les nacions han d’assolir a fi que totes les persones i òrgans de la societat, tenint aquesta Declaració sempre present a l’esperit, s’esforcin a promoure el respecte d’aquests drets i d’aquestes llibertats mitjançant l’ensenyament i l’educació, i assegurar amb mesures progressives d’ordre nacional i internacional llur reconeixement i aplicació universals i efectius, tant per part dels estats membres com dels territoris que jurídicament en depenen”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: