Enviat per: SRC | 14 gener, 2009

Visita del governador, Sr. Xavier Mateu


xavier mateu

xavier mateu

Ens ha visitat el governador 2008-09 del districte 2202, Sr. Xavier Mateu i ens ha exhortat que seguim l’esperit Rotari de servei als altres per sobre d’un mateix. El lema d’aquest curs “Fem els somnis realitat” pretén expressar l’esperança d’aconseguir reduir la xifra dels 30.000 nens que cada dia moren al món i ens demana que pensem en promoure accions, dins i fora de l’àmbit del club que ajudin a reduir la mortalitat infantil.

Ens parla també de la important tasca que es du a terme des de la Fundació Rotary International des de la que es dediquen més de 120 milions de dòlars a l’any en diferents projectes, des de beques de formació a intercanvis internacionals d’estudis, promoure centres d’estudis per la pau a més del projectes humanitaris adreçats a la salut, la fam i la pobresa dels més necessitats.

Ens exhorta a que no ens amaguem de ser Rotaris i que lluïm el pin amb orgull i desterrem les imatges externes de club elitista o sectari, donant a conèixer a la societat les acciones que fem. En els demés països ser Rotari és un prestigi i sembla que a vegades ens faci vergonya expressar-ho.

Ens demana també que potenciem la part ritual (invocació, etc…) i que dediquem una part dels plenaris a parlar del que significa ser Rotaris. No deixa de recordar-nos que el fet de reunir-nos només 2 vegades al mes no segueix la normativa establerta per Rotary International, tot i que entén que a vegades les circumstancies pròpies de cada club manen.

Finalitza el seu parlament amb la frase: “l’egoisme ens pot fer rics, però només l’altruisme ens farà ser feliços”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: