Enviat per: SRC | 26 gener, 2009

Visita al Hotel La Mola


Hotel La Mola

Hotel La Mola

El dissabte, dia 24 de gener, un grup de rotaris hem gaudit d’una visita a les instal·lacions del recentment inaugurat Hotel La Mola, el constructor del qual va ser l’empresa del nostre soci Sr. Jordi Baldó. L`Hotel està situat al costat de l’antiga masia de Can Bonvilar, just darrera del Real Club de Golf del Prat i té unes excel·lents vistes a la serralada de Sant Llorenç del Munt.

Es tracta d’un Hotel respectuós amb el medi ambient  que li permet integrar-se en el paisatge sense pertorbar-lo. Un edifici central serveix com a nexe d’unió dels tres edificis annexes que donen cabuda a una amplia zona per actes empresarials de tot tipus, la part d’hotel amb una gran capacitat i la zona del Spa. L’Hotel està fet amb molt gust i la qualitat dels materials emprats en la seva construcció i decoració li donen un  aspecte particular. Destaquem l’obra en formigó vist que s’ha combinat molt bé amb la fusta, el vidre i el ferro.

El grup de rotaris que hem fet a visita a més d gaudir d’una explicació complerta de tots els serveis que ofereix  l’Hotel hem estat obsequiats amb un esmorzar a la zona de la cafeteria-restaurant. Les explicació del Sr.  Baldó han estat un complement molt interessant en la visita ja que ens ha explicat tot el procés d’una obra que ha tardat tres anys en finalitzar.

lamola4 lamola3 lamola5 lamola6 lamola10 lamola2 lamola8 lamola9 lamola71


Respostes

  1. La visita ens va permetre copsar l’alt nivell de la oferta i el potencial de generació de negoci d’aquest nou equipament.
    Hem d’agrair a la directora les seves atencions i al nostre soci i constructor, Jordi Baldó la idea de fer la visita i les seves explicacions tècniques.
    Desitjo que el gruix dels clients de l’hotel no acabin la seva estada sense haver tingut cap contacte ni coneixement de la ciutat de Terrassa. Per la localització de l’hotel i els segments de clients als que s’adreça, això pot passar amb molta probabilitat si no hi ha una política activa de promoció de la ciutat i la seva oferta comercial i cultural.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: