Enviat per: SRC | 27 febrer, 2009

Audicions d’orgue de Quaresma a Sant Pere i altres actes


100-anys-musica1.- Per cinquè any consecutiu, desprès de la missa de les 11:00 a les esglésies de Sant Pere es faran unes audicions d’orgue de quinze minuts (de 11.45 a 12:00) a càrrec del nostre company en Jordi Figueras.
PROGRAMA:

1er. Diumenge de Quaresma: (1 de març de 2009) -Johann Sebastian Bach

2on. Diumenge de Quaresma: (8 de març de 2009) -Louis Nicolas Clerambault

3er. Diumenge de Quaresma: (15 de març de 2009) – Johann Pachelbel

4rt. Diumenge de Quaresma: (22 de març de 2009) -Dominica Laetare / Cant Gregorià

5è. Diumenge de Quaresma: (29 de març de 2009) -Wolfgang Amadeus Mozart

2-Conferència “L’orgue l’Origen del Conservatori”.-

 Coincidint amb la celebració del “Centenari del Conservatori de Terrassa”, us convidem a assistir a la conferència del dilluns 2 de març a les 19:30 de la tarda a càrrec del Jordi Figueras, al mateix conservatori.  La conferencia tractarà de “L’orgue i l’origen del Conservatori”, amb l’explicació inicialment de com, amb la construcció l’any 1646 del primer orgue de l’església del Sant Esperit de Terrassa, es va iniciar l’ensenyament públic de la música a Terrassa, i que 263 anys després va portar a la creació de l’Escola de Música (Conservatori de Terrassa) l’any 1909, i en una segona part es parlarà dels orgues del Sant Esperit i de la seva evolució des d’aquest primer instrument.

3- Concert d’Orgue a la Parròquia de Sant Esteve de Granollers.-

El Concert de Granollers a càrrec del Jordi Figueras, és farà el diumenge 22 de març a les 17:30 de la tarda. El concert es projecta en directe a una gran pantalla situada al presbiteri de l’església, i així el públic pot veure com es toca l’orgue amb les mans i  els peus, i també l’ús dels diferents teclats i dels diferents registres.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: