Enviat per: SRC | 16 Abril, 2009

Hem rebut quinze mil visites. Gràcies a tots!


logo-rotary-15000-visites Hem arribat a les quinze mil visites en poc més d’un any i mig, del juliol del 2007 al març del 2009. Han estat 18 mesos publicant el dia a dia del Rotary Club de Terrassa i voldria aprofitar per fer una mica de repàs:

95 articles publicats, 13 rutes per Sant Llorenç comentades, 44 retalls de la premsa publicats sobre activitats del nostre club, resums de totes les conferencies donades en els plenaris i fòrums organitzats pel club, reculls fotogràfics de sortides, excursions i actes socials del club, etc…

La mitjana actual és de 1.000 visites al mes i això suposa que no només entren a veure el que fem en el Rotary Club els socis, sinó que també hi entren altres persones interessades en algunes de les nostres activitats i, creiem, que això ajuda a obrir-nos més a la resta de la societat.

Benvingut tothom que hi entri i gràcies per les vostres visites.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: