Enviat per: SRC | 21 Abril, 2009

Diada de Sant Jordi – Llibre de la Carme Ruscalleda


sant jordi 2009

sant jordi 2009

El dia 23 d’abril es celebra el “Dia Internacional del Llibre”, coincidint amb l’aniversari de la mort de Cervantes, de Shakespeare i de Garcilaso de la Vega. A Catalunya celebrem el dia del llibre i de la rosa, ja que coincideix amb la festivitat del nostre patró, Sant Jordi.

El Rotary Club de Sant Pol de Mar ens comunica que ofereix a tots els rotaris el llibre “La Cocina Mediterránea de Carme Ruscalleda” per commemorar aquesta diada. Es tracta d’un magnífic llibre de la cuinera més condecorada del mon amb les seves 5 estrelles Michelin i nascuda a Sant Pol de Mar i per això creiem que pot ser un llibre adient per regalar als vostres familiars i amics.

Tot el benefici de la venda d’aquest llibre, inclòs els drets d’autor de la Carme Ruscalleda, es destinaran al programa PolioPlus, a sigui que, per cada llibre que es vengui es podran vacunar més de 50 nens contra la poliomielitis.

El qui estigui interessat en la seva adquisició cal que ingressi el preu del llibre (39 euros + 5 euros per despeses d’enviament) al compte de la “Fundación P.H. de los Rotarios Españoles, ONGD” de “la Caixa” número CCC 2100.0310-43-0200198836, i els llibres us seran enviats per MRW. Cal fer constar en el remitent el vostre nom, Club i DNI perquè us puguem facilitar el certificat fiscal.

Us informem que tambè hi ha disponible la versió del llibre en anglès “The Mediterranean Cuisine of Carme Ruscalleda” al preu de 45 Euros + 5 Euros per despeses d’enviament.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: