Enviat per: SRC | 25 Abril, 2009

Excursió a la Mola (concert Coral Matadepera)


La Mola

La Mola

La sortida d’aquesta setmana ha estat especial. Per primera vegada no ens ha pogut fer de guia el Raimon Sellarés i això, per si sol, ja és quelcom d’especial. I com que no teníem guia, hem decidit fer una excursió senzilla al cim de la Mola. Bé, la veritat és que l’excursió tenia un objectiu clar, que era assistir al concert de clausura de la celebració del 30 aniversari de la Coral Matadepera que es feia al cenobi del monestir de Sant Llorenç.

Hem començat l’excursió al costat dels dipòsits i hem pujat pel conegut camí del monjos. Una mica més amunt del planet que és on ja es veu a tocar el cim de la Mola, ens hem desviat a la dreta, cap a la Font del Saüc. lamola10Aquesta és la font que queda més amunt del massís i avui donava un bon doll d’aigua ben fresca. Al costat de la font i en un rocam, amb unes vistes magnífiques de la Vall Freda i la carena de la Roca Foradada, tot albirant-se al fons la silueta de la “màquina de tren”, hem esmorzat.

De la font hem tornat una mica enrere pel mateix camí i de seguida hem pujat cap a la Mola per la canal de la font del saüc. Hem arribat al monestir just a temps per fer un tallat i agafar lloc a l’església per gaudir d’un concert molt ben cantat, amb estones entranyables i que ens han portat a la memòria bells records.

Felicitats del Rotary Club de Terrassa a la Coral Matadepera pel seu 30 aniversari i que per molts anys ho puguin seguir celebrant. La tornada ha estat pel mateix camí dels monjos i hem arribat, sense cap incidència, als cotxes a dos quarts de dues.

lamola2 lamola3 lamola9 lamola5 lamola4 lamola7 lamola6 lamola11 lamola8 lamola12 lamola13 lamola14 lamola15


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: