Enviat per: SRC | 5 Mai, 2009

XIII edició del premi Joves per Terrassa


XIII Edició 2009

XIII Edició 2009

El dijous dia 7 de maig es va fer una roda de premsa de presentació de la tretzena edició del premi “Joves per Terrassa”, que com cada any convoca el Rotary Club de Terrassa. L’objectiu és premiar la realització de projectes presentats pels joves terrassencs que estiguin orientats a afavorir el desenvolupament social i cultural de la nostra societat, i en especial, del mateix món dels joves.

Des del Rotary entenem que hi ha un gran nombre de joves que, en contrast amb els camins fàcils que la societat els sol proposar, dediquen les seves il•lusions i moltes hores de treball a contribuir a fer una societat més lliure, justa i pròspera. Tanmateix, tot i la tenacitat que sol caracteritzar els joves, a vegades els seus projectes no compten ni amb el suport institucional i moral que es mereixen, ni amb els recursos econòmics suficients, ni amb l’assessorament tècnic que caldria per portar-los a bon port. Per contribuir a superar aquestes mancances, el Rotary Club de Terrassa va instituir aquest premi, de 6.000 €, que cada any fa un reconeixement públic i aporta recursos econòmics a iniciatives promogudes per joves, de15 a 26 anys, del nostre entorn. Les propostes de les candidatures s’adreçaran a Rotary Club de Terrassa, Ctra. Montcada, 19 – 08221 Terrassa, o per mail, a rotary@terrassa.net, preferiblement en format electrònic (word o pdf), fins el proper 15 de juny de 2009.

patrocinadors

patrocinadors

El proposant haurà de fer constar el seu nom, la seva adreça, telèfon i els mèrits que considera que reuneix la candidatura, i documentar-los en la mesura possible, omplint una fitxa que es pot demanar a la mateixa adreça mail o descarregar-la en el fitxer pdf que hi ha al final d’aquest article.
El veredicte del jurat, que serà inapel•lable, es farà públic el dia 31 de juny de 2009, data en que, en el transcurs d’un acte públic, s’atorgarà la concessió formal del premi, amb la presencia dels patrocinadors: Caixa d’Estalvis de Terrassa i El Corte Inglés; dels socis del club, dels representants de la premsa i d’altres convidats.

Aquí us podeu descarregar les bases del concurs en pdf: llibret joves per terrassa 2009

rodapremsa1 rodapremsa2 rodapremsa4 rodapremsa5


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: