Enviat per: SRC | 21 Setembre, 2009

Excursió a la Mola (nova taula d’orientació)


nova taula orientació

nova taula orientació

Aquest diumenge dia 20 de setembre un grup de rotaris hem pujat a la Mola per assistir a la inauguració de la nova taula d’orientació. La jornada va coincidir amb la Matagalls Montserrat i com podreu veure en una de les fotografies la quantitat de gent que hi havia a la muntanya era considerable.

TAULA1Hi hem anat pel camí dels monjos i era molt bonic anar veient durant la pujada, l’edifici del monestir engalanat amb una gran senyera. A les 11 ja érem a dalt, just a l’hora en que es va fer la benedicció i posterior inauguració de la magnifica taula d’orientació que l’obra social de Caixa Sabadell ha fet construir per celebrar el seu 150 aniversari. La taula és molt gran, fa tres metres de diàmetre i els detalls són molt precisos i com podreu veure en una de les fotografies els dibuixos mostren perfectament l’orografia que es pot veure des del cim de la Mola.

La taula s’ha construït a França amb pedra volcànica, s’ha pintat a mà i i està esmaltada per ser més resistent a l’erosió i de l’antiga només dir que sembla que no desapareixerà sinó que quedarà exposada al cim de la mola. Conjuntament amb centenars de persones i en un ambient de festa hem celebrat la inauguració de la nova taula tot menjant coca de vidre amb moscatell i gaudint d’una ballada de sardanes a l’esplanada del davant del monestir.

TAULA7 TAULA8 TAULA4 TAULA9 TAULA5 TAULA3 TAULA6


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: