Enviat per: SRC | 23 Setembre, 2009

S’encarrega al Rotaract les tasques de suport al Club


Rotarac Vallès

Rotaract Vallès

El dia 22 de setembre del 2009 el nostre club ha decidit encomanar les tasques de suport al club, que fins ara ha fet el Sr. Ricard Font, als nous membres del Rotaract Vallès, els quals han assistit al primer plenari del nostre club i han acceptat la proposta.

Aquest és un servei que altres Rotaracts ja ofereixen als clubs del seu entorn i que a Terrassa hem cregut interessant assumir. És per aixó que volem aprofitar per deixar constància, des d’aquest espai, de l’agraïment del Club al Sr. Ricard Font per tots els anys de dedicació i ajuda, en aquestes tasques que ara seràn realitzades per membres del Rotaract Vallès.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: