Enviat per: SRC | 26 Novembre, 2009

Agraïment i noticies del Drissa


Us volem fer saber que em rebut una carta d’agraïment del representant de l’organització “Crits dels Nens”, el Sr. Josep Gual, per l’ajuda del nostre club en el cas del Drissa i que aquí us reprodueixo en format PDF CARTA AGRAIMENT ROTARY.

També dir-vos que, el doctor Gual, ens ha informat que aquest octubre han viatjat a Bamako (Mali) en motiu de la I COOPERACIÓ CRITS DELS NENS – CST (Hospital de Terrassa) i que van tenir l’oportunitat de visitar al Drissa Samake a casa seva, tot constatant que es troba perfectament, sense dolor, i amb la pròtesis ocular neta i funcionant.

També ens informa que van aprofitar per visitar uns 220 nens de diferents orfandats, escoles i centres d’acollida per a nens maltractats. En aquest viatge hi van participar metges, infermeres, personal voluntari de l’associació i una economista. Entre tots han iniciat un treball per dissenyar un Centre pels nens maltractats, que poguí cobrir totes les seves necessitats i posteriorment intentaran implantar-lo en altres països.

Us adjunto algunes de les fotos del Drissa que ens ha fet arribar i que gràcies a tots nosaltres avui té l’oportunitat de seguir vivint sense dolor i amb un futur per davant.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: