Enviat per: SRC | 2 Desembre, 2009

Veniu al Concert de Nadal solidari


Us esperem al tradicional Concert de Nadal, que com cada any ens oferirà el nostre company i organista Jordi Figueras, aquest any dedicat al 200 aniversari del naixement de Felix Mendelssohn, el proper dijous 10 de desembre a les 9 del vespre a l’església de Sant Pere i les entrades es podran adquirir a l’entrada del concert al preu de 5 €.

Us recordem que està obert a tothom que hi desitgi assistir i que esperem que vingueu acompanyats de familiars i amics. El concert està organitzat pel Club Rotary de Terrassa i ha estat patrocinat per l’Obra Social de Caixa Terrassa amb la col·laboració de la parròquia de Sant Pere, el Diari de Terrassa i el portal ciutadà http://www.terrassa.net i l’empresa Links 40.

Aquí podeu visualitzar el programa en pdf: diptic_concert_nadal_2009


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: