Enviat per: SRC | 14 febrer, 2010

Èxit en la visita al Parlament


Una jornada rodona, primer una visita al Parlament amb 44 amics del Rotary i desprès el dinar a les 7 portes. La visita ha anat a càrrec del diputat terrassenc, Josep Rull que durant prop de dues hores ens ha mostrat tots els secrets d’aquest edifici i del que en ell s’hi fa.

Ens ha explicat l’historia del seu origen, com a polvorí de l’antiga ciutadella que servia per tenir controlada la població barcelonina, la seva transformació en plau reial mai habitat i la seva posterior utilització com a seu del Parlament de Catalunya, un dels més antics del món. Hem passejat per la sala dels passos perduts, per les oficines del president de la institució o les sales de comissions i finalment ens hem fet la foto de grup a l’hemicicle. El dinar a les 7 portes ha estat el tradicional d’aquest antic restaurant de Barcelona, entrants i paella Parel.lada i l’únic que hem trobat a faltar és que ja no donen els contes del Calleja.

A l’apartat de ” Sortides ” trobareu unes quantes fotografies de la visita.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: