Enviat per: SRC | 17 febrer, 2010

Sopar conferència: urgències del CST


El proper 23 de febrer, a les 21:00 h. a l’Hostal del Fum de Terrassa, tindrà lloc la quarta conferència del cicle “Terrassa amb noms i cognoms” que organitza el Rotary Club de Terrassa pel curs 2009-2010. La xerrada del proper dimarts anirà a càrrec de la Dra Dolors Garcia Alonso, Directora de l’àmbit d’atenció Urgent del Consorci Sanitari de Terrassa.

També tindrem el plaer de que ens acompanyi en el sopar – conferència, la Sra. Núria Paniello, actual Presidenta del Consorci Sanitari de Terrassa.

La  Dra. Dolors García, en la seva intervenció,  ens ajudarà a conèixer a fons el projecte de reordenació de les urgències al nostre territori,   que sota el paraigües del Servei Català de la Salut estan treballant conjuntament El Consorci Sanitari de Terrassa i l’Hospital Mútua de Terrassa. També ens aproparà al funcionament del nou servei d’urgències de l’Hospital de Terrassa, actualment en fase d’obres de remodelació, que finalitzaran l’estiu d’aquest any.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: