Enviat per: SRC | 11 Març, 2010

Conferència del Sr. Borja Vilaseca


En Borja Vilaseca (Barcelona, 4 de febrer de 1981) ha estat a Terrassa, convidat pel Rotary Club de Terrassa, per donar una conferència. El Sr. Vilaseca és periodista i col·labora habitualment en les pàgines dominicals de “El País”. Està especialitzat en temes de desenvolupament personal, autoconeixement i lideratge. És el creador del Màster en Desenvolupament Personal i Lideratge de la Facultat d’Economia de la Universitat de Barcelona.

La conferència impartida pel Sr. Vilaseca ha tractat sobre la importància del autoconeixement per poder interpretar millor la realitat que ens envolta i entendre la crisis actual com la gran oportunitat per canviar i aprendre. Segons ha explicat, el lideratge del futur es troba en una vertadera vocació de servei i ajuda des del punt de partença d’un millor coneixement dels nostres valors i possibilitats. En paraules d’en Borja Vilaseca: «No podem canviar la realitat però sí modificar la nostra reacció davant d’ella ».

Al llarg de la conferència, l’autor ha realitzat diverses al·lusions al seu llibre “Encantado de conocerme. Comprende tu personalidad a través del Eneagrama”, que ja està en la seva tercera edició, des de la seva publicació al 2008. Un interessant col·loqui va tancar l’exposició d’aquest jove periodista.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: