Enviat per: SRC | 15 Mai, 2010

Excursió al Torrent de Can Salada


Avui hem fet una excursió que ens ha fet rejovenir el club ja que ens han acompanyat l’Estel i la Meritxell de 13 anys. La sortida l’hem començat a l’aparcament de l’alzina del Sal.lari tot pujant cap al Coll de Tres Creus on em agafat una camí a la banda esquerra que passa per sota de Castellsapera. Aquest camí carener ens porta desprès d’una baixadeta al Collet Gran i desprès a la part de sota del Paller de tot l’any. Passat el Paller ens trobarem un trencall a mà esquerra que baixa sobtadament i que si l’agafem ens portarà de seguida a una balma on hi ha la Font del Lladre. Seguim el camí d’abans que segueix l’antic camí ral fins arribar a un fantàstic mirador anomenat Coll de Correu.

Aquest és un bon lloc per parar i esmorzar tot gaudint d ela vista del Castell de Bocs (o les Boades) amb Montserrat al fons.

Reprenem el camí i una  mica més endavant trobarem un trencall a mà dreta que baixa cap al Torrent de Can Salada. Sembla que aquest nom és deu a un mas desaparegut fa molts anys que s’anomenava precisament Mas de can Salada. El camí de baixada es troba amb un de perpendicular, més ample, i en aquest punt hem d’agafar aquest en direcció cap a la dreta tot seguint el curs del torrent. Més endavant el camí travessa el torrent i inicia una pujada en direcció a la carena de l’Espluga. Travessem uns bonics roquetars entapissats de flors i arribem al Quarto de Reixa i al Coll de Tanca. Seguim el camí en direcció a la Font de la Pola i desprès cap a la Porquerissa i al Coll de tres Creus, des d’on baixem cap a l’aparcament on havíem deixat els cotxes.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: