Enviat per: SRC | 13 Juny, 2010

Dinar de germanor a Mura


El dinar de germanor de la colla d’esforçats excursionistes del Rotary Club de Terrassa ha tingut lloc aquest any a cal carter de Mura.

Desprès d’una sortida pel voltant de les Fonts de Mura i que podeu llegir en el post anterior ens hem trobat amb la resta de components que no ens havien pogut acompanyar en la caminada i hem compartit una bona estona al voltant de la taula. Al final hem brindat i hem gaudit de dos parlaments, el primer a càrrec del nostre actual president, en Josep Puy, que ha esmentat la importància d’actes, com el d’avui, per enfortir els vincles d’amistat entre els membres del club i l’altre a càrrec del nostre proper president, en Ramon Guinjoan que utilitzant el seu humor ens ha fet riure a tots.

Una foto de grup ha tancat la celebració, però jo no voldria tancar aquesta crònica sense fer un agraïment molt especial al Raimon Sellarès que un any més s’ha esforçat a preparar-nos unes magnifiques rutes per el parc natural de Sant Llorenç i ens ha guiat amb la seva expertesa per camins i indrets que molts de nosaltres desconeixíem.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: