Enviat per: SRC | 5 Juliol, 2010

Inauguració nou temple evangèlic a Terrassa


Una representació del Rotary Club de Terrassa ha estat present en l’acte d’inauguració del nou temple de l’església evangèlica de Terrassa, acte que ha comptat amb la presencia destacada de l’ex president d’Estats Units Jimmy Carter, i el vice-president del govern català, Josep Lluís Carod-Rovira. El temple te 2.500 metres quadrats en els que es faran les celebracions habituals i d’altres activitats culturals i socials.

En la intervenció del Sr. Carter, que ha fet en castellà, ha destacat que “les coses que tenen més importància solen ser les que no se veuen com “l’amor, la llibertat, la dignitat, el servei al proïsme o la compassió”.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: