Enviat per: SRC | 10 Juliol, 2010

Un vídeo colpidor de denuncia a Dove


Siguem conscients de que quan utilitzem certs productes podem estar contribuint, de forma indirecte, a que es puguin produir grans desastres ecològics. Amb el vídeo que avui us presentem, podreu veure una denuncia directa a un firma comercial que esta promovent una important desforestació en una de les poques selves verges del nostre planeta i on hi viuen els orangutans, una espècia que, segons indica Greenpeace, podria desaparèixer en menys de 10 anys si no s’atura la destrucció  sistemàtica del seu habitat a Indonèsia.

Greenpeace internacional ha llançat una campanya perquè les persones de tot el món siguin conscients del que l’empresa de productes Dove esta fent i amb la pressió dels medis de comunicació s’aconsegueixi aturar l’actual desforestació dels boscos de l’illa.

El fet és que molts productes de Dove (marca de cosmètics de la multinacional Unilever) fan servir una substància anomenada “palm oil” (oli de palma), que s’extreu d’un dels arbres que cobreixen el 98% de la selva d’Indonèsia.
Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: