Enviat per: SRC | 22 Desembre, 2010

Fotos sopar de Nadal 2010


En el decurs del sopar d’aquest any, a més del tradicional discurs del president, es va lliurar un detall al Jordi Figueras, com a mostra d’agraïment per la seva tasca en l’organització del Concert de Nadal d’aquest any i que a més va ser l’encarregat de dirigir la cantada de nadales que es fa fer entre tots els assistents al sopar. També es va lliurar un reconeixement a l’empresa Construccions Baldó S.A. per l’ajuda altruista en la construcció del Monòlit del Rotary Club a Terrassa.

Els socis del club van participar aportant joguines per la campanya “cap nen sense una joguina” amb la col·laboració dels membres del Rotaract del Vallès i també van realitzar una aportació solidaria, per la campanya “fem escola” promoguda pel Banc de Recursos i que té com a objectiu la construcció d’una escola a Santa Cruz, Bolívia.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: