Enviat per: SRC | 15 Juny, 2011

El Club de lleure Els Globus, guanyador del XV Premi Joves per Terrassa


El XV premi Joves per Terrassa ha estat pel Club de Lleure Els Globus, per un projecte d’ajuda a les colònies d’estiu per persones discapacitades. Les entitats finalistes d’aquesta edició han estat, el Grup de Joves la Fabrica  de can Tusell i  Llarcau del Col·lectiu Acció Juvenil Aquí i Ara.
La junta del Rotary Club de Terrassa, constituïda com a jurat del Premi, ha decidit concedir-los la totalitat del Premi Joves per Terrassa, en la seva XV Edició, dotat amb la quantitat de 6.000 euros.

El Rotary Club de Terrassa desitja felicitar als guanyadors d’aquesta edició, així com a la resta de finalistes i participants, i molt especialment als joves que han col·laborat en ells, i els vol animar a que continuïn en la seva tasca vers els qui més ho necessiten i que si ho desitgin s’animin a preparar ja la seva candidatura per l’edició de l’any vinent.

L’acte va ser tancat per la Regidora de l’Ajuntament de Terrassa, Sra. Lluïsa Melgares (aquí podeu descarregar un resum:parlament lluisa melgares ) i va comptar amb la presencia de destacats representants d’institucions de la ciutat. El diploma acreditatiu als guanyadors i als finalistes va ser lliurat pels representants de les entitats patrocinadores, Sr. Antoni Guiñón per part de Caixa UNNIM i David Rodríguez, per part de El Corte Inglés.

El Club de Lleure Els Globus de Terrassa va ser creat l’any 1973 per un grup de famílies, amb necessitat d’un espai organitzat de lleure per a infants amb disminució psíquica, i varis voluntaris amb il·lusió de dur a terme la iniciativa. Els Globus és actualment a Terrassa la única associació que ofereix una activitat tots els dissabtes i vuit dies de colònies a l’estiu per a persones amb discapacitat psíquica per a persones de totes les edats. Cal destacar que  no només realitzen tasques d’esplai, sinó que amb la seva ajuda proporcionen un « respir » important per les famílies amb persones discapacitades.

La Cristina Pozo, responsable del projecte guanyado, va destacar que el premi ajudarà a poder organitzar les colònies d’estiu d’aquest any, destinades a persones amb discapacitat psíquica d’entre 4 i 70 anys de Terrassa i rodalies., i s’utilitzarà per la compra de material fungible, imprescindible per realitzar moltes de les activitats de lleure de les colònies d’estiu, destinat a més a unes persones que malauradament tenen menys possibilitats de mobilitat.

També es dedicarà a becar una part de les despeses de les colònies d’estiu, per aquelles famílies amb persones discapacitades, que per motius econòmics no puguin fer front al cost d’aquesta activitat i ajudarà a finançar l’adquisició d’elements imprescindibles, com ara cadires de rodes, objectes adaptats, comunicadors, cadires pel bany, etc.

    


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: