Enviat per: SRC | 17 Juny, 2011

Conferència del poeta i nombrador Fernando Beltrán


El dimarts dia 21 de Juny tindrà lloc un sopar conferència del poeta Fernando Beltrán a la seu del Rotary Club de Terrassa. Volem destacar que aquest acte està obert a qualsevol ciutadà de Terrassa que desitgi assistir-hi. El preu del sopar és de 20 € per persona.

En Fernando Beltrán és poeta i nombrador i la seva conferència girarà a l’entorn de la seva visió de l’actualitat en matèria de societat, especialment en la Gestió de la Incertesa amb una atenció especial als aconteixements que darrerament han succeït tant en la societat espanyola com en l’europea. En el decurs de la seva intervenció també ens presentarà la seva poesia editada recentment sota el títol de  “donde nadie me llama” (ed. Hiperión)

En Fernando Beltran a l’actualitat és el director de la revista poètica “El hombre de la calle”. A més de poeta, és professor del “Instituto Europeo de Diseño”, de la “Escuela Superior de Arquitectura” i és el fundador de l’estudi creatiu “El Nombre de las Cosas”, estudi que ha donat nom a empreses tant conegudes com Amena, Faunia, OpenCor Equo.

També és president de l’Aula de las Metáforas (Asturias)

Podeu trobar més informació a: http://es.wikipedia.org/wiki/Fernando_Beltrán


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: