Enviat per: SRC | 22 febrer, 2012

Vallesos una publicació que ens aporta valors


En el decurs del plenari del dia 21 de febrer en el Rotary de Terrassa, desprès de la lectura d’una poesia de J.V. Foix a càrrec del Josep Comerma, hem rebut la visita dels representants de la publicació “Vallesos” que ha  realitzat una interessant presentació del perquè van decidir embrancar-se en aquest interessant projecte editorial.

La primera part de la presentació ha estat realitzada pel seu editor, en Ramon Vilageliu que ens ha explicat que es tracta d’una publicació jove ja que només porta 1 any al mercat, però que al seu darrera hi ha molt s anys d’estudi del projecte. El seu lema “gent, terra i patrimoni” reflecteix molt bé els valors implícits de la publicació, valors que ens defineixen i que ens definiran doncs la gent dels vallesos evoluciona i la publicació té l’objectiu de fer-ho alhora. Es tracta d’una publicació semestral i la seva sortida, 2 vegades l’any contempla les èpoques de primavera-estiu i tardor-hivern. No es tracta en cap cas d’una revista, sinó més aviat d’una mescla de revista-llibre amb vocació de que sigui un element a guardar, a rellegir a repassar i a perdurar, amb una clara intenció de despertar sentiments al qui la llegeix i fins i tot emocions quan algun dels temes tractats ens toqui més d’aprop.

La segona part de la presentació ha estat desenvolupada per el seu director, en Vicenç Relats, que ha  expressat que ens trobem davant d’un projecte singular que és material i immaterial alhora i que tot i adreçar-se a un espai territorial molt concret amb més de 1.200.000 habitants té molt clar que el públic objectiu de la publicació és molt més limitat ja que ha de tenir una predisposició determinada per valoritzar el que la publicació li ofereix.

Ha aprofundit en l’explicació dels continguts de la publicació, fent-nos adonar que en cada número hi ha un tema de fons que destaca per sobre dels altres i que en el primer número va estar dedicat als balls populars, mentre que en el segon ha estat l’esport, tot anunciant-nos que pel proper número el tema central serà el 50è aniversari de les riuades.

Amb una tirada de 4.000 exemplars i unes vendes aproximades d’unes 3.000 unitats, en Jordi Vila, cap de publicitat, ha indicat que estan molt satisfets de l’acolliment que han rebut per part dels lectors, entitats, anunciants i institucions que els han atorgat la seva confiança i suport. Des del Rotary de Terrassa creiem que aquesta publicació aporta valor al sentiment vallesà, ajuda a la nostra identitat, a aprofundir en el coneixement del que tenim més proper i que ho fa amb rigor, seriositat i professionalitat i per això volem recomanar a tothom que cerqui aquesta publicació als quioscs especialitzats i la compri, segur que no en sortirà decebut.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: