Enviat per: SRC | 27 febrer, 2012

Visita al Club de Lleure Els Globus


Una petita delegació del Rotary Club de Terrassa ha realitzat una visita al Club de Lleure els Globus, guanyadors del Premi Joves per Terrassa de l’any 2011. Ha estat una visita molt interessant ja que a més de veure el local i les instal·lacions de l’entitat hem pogut copsar la gran tasca que fan els monitors voluntaris que cada setmana destinen bona part del seu temps lliure a ajudar a persones discapacitades a gaudir d’una estona de lleure.

En les fotografies podeu veure que qualsevol ajuda que rebin serà benvinguda i que petites aportacions, com unes senzilles com cartolines són suficients per poder fer una activitat que d’altra manera els és impossible de planificar.

El Club de Lleure els Globus actualment a Terrassa és l’única associació que ofereix una activitat tots els dissabtes i vuit dies de colònies a l’estiu per a persones amb discapacitat psíquica per a persones de totes les edats. La seva seu està situada al carrer Germà Joaquim 51-53 de Can Palet.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: