Enviat per: SRC | 4 Juny, 2012

Descoberta de natura amb els germans Vives


El Rotary Club de Terrassa ha organitzat una passejada de descobriment de la natura més propera amb els germans Vives, dos grans experts, un l’Eduard especialitzat en el món dels insectes i més concretament amb els coleòpters longicornis i l’altra, el Manel, en el món de les plantes i els arbres.

Hem deixat els cotxes a l’inici de la pista que surt del costat de can Solà del Racó i abans d’arribar a la font de la Tartana ja hem assistit a un dels espectacles més difícils de veure a la natura, la dansa d’aparellament de dues serps blanques que podeu gaudir en el següent muntatge fotogràfic:

Posteriorment l’Eduard ens ha fet descobrir la gran riquesa d’insectes que podem trobar en un simple esbarzer bord o en qualsevol altra arbust o arbre del costat mateix del camí, mentre el seu germà ens alliçonava del perquè hi havia la vegetació que veiem i a que era deguda la seva variabilitat, en funció del tipus de sol i alçada del terreny.

Hem esmorzat al costat del camí i desprès ens hem apropat a la masia de can Torres per gaudir de la seva gran alzina i el seu xiprer centenaris, mentre hem vist créixer els petits oms al costat de vells arbres de l’antiga masia: til•lers, nogueres, figueres, etc. Passada la masia hem agafat un caminet que ens ha portat a un antic forn de teules i maons i baixant cap a la torrentera hem anat a cercar el camí que ens ha portat a l’avenc de can Torres, amb les seves dues boques tant característiques. Una suau baixada ens ha dut, de nou, cap a la font de la Tartana i can Solà del Racó, que és on havíem deixat els cotxes aparcats.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: