Enviat per: SRC | 8 Juny, 2012

Sopar 16è Premi Joves per Terrassa


Premi  joves per terrassa

Premi joves per terrassa

En el decurs d’un sopar, el dia 12 de juny de 2012, es realitzarà l’acte de lliurament de la 16ena Edició del Premi Joves per Terrassa, que compta amb el patrocini de El Corte Inglés i el propi Rotary Club de Terrassa i en el que s’atorgarà un premi de 3.000 € a un dels projectes que han estat presentats per els joves terrassencs, orientats a afavorir el desenvolupament social i cultural de la nostra societat, i en especial, del mateix món dels joves. invitacio_jovesxterrassa_2012.

Igualment aquest any es lliurarà un Premi especial anomenat “Joves per l’Esport” en la seva primera edició i que el Rotary desitja consolidar per properes edicions. Per aquesta primera edició no s’ha convocat concurs públic, sinó que s’ha triat un dels projectes adreçats al món de l’esport dels que s’havien rebut en les anteriors convocatòries del Premi Joves per Terrassa. L’import d’aquest premi és de 1.600 € i actua com a únic patrocinador el propi Rotary Club de Terrassa.

L’acte serà presidit pel Regidor del Servei de Joventut i Lleure Infantil de l’Ajuntament de Terrassa, Sr. Antoni Salvador, pel regidor d’esports de l’Ajuntament de Terrassa, Sr. Alfredo Vega, pel responsable del Departament de Relacions Externes del Corte Inglès, Sr. David Rodríguez i pel propi president del Rotary Club de Terrassa, Sr. Santi Rius.

Les entitats i projectes finalistes del Premi Joves per Terrassa d’aquest any 2012 són:

  1. Grup de joves La Fabrica de can Tusell, amb el projecte Monitors pel demà
  2. Projecte Drets Humans de la Creu Roja
  3. Esplai Diari del Centre d’esplai Tremola dels barris Vilardell, Montserrat i Torressana

Premiat de l’edició anterior: Centre d’esplai “els globus


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: