Enviat per: SRC | 20 Juny, 2012

Conferència del Josep Puy sobre la Guerra Civil a Terrassa


El Rotary Club de Terrassa organitza per dimarts 26 de juny un sopar conferència amb l’historiador Josep Puy i Juanico sota el títol de Imatges de la Guerra Civil a Terrassa, en el que presentarà algunes imatges inèdites i sobre aquestes realitzarà la seva exposició, aportant-hi noves visions del que es va viure a la nostra ciutat en els anys de la guerra.

En Josep Puy és doctor en historia per la UAB i actualment forma part del Grup del projecte de recerca “Viure en temps de guerra en la zona lleial a la República, 1936-1939”, vinculat al Departament d’Història contemporània de la UAB.

Destaquem que ha estat pioner en els estudis del caciquisme a Catalunya amb la seva gran especialització amb el que va suposar l’ Alfons Sala i Argemí, Industrial i Polític terrassenc, creador del anomenat “salisme”. Darrerament ha col·laborat en el llibre “Terrassa, ciutat, vida i persones”, de l’Editorial Momentum, aportant una interessant visió històrica. Per aquest motiu en la mateixa sessió es farà una breu presentació d’aquest llibre, que està esdevenint tot un referent per la nostra ciutat.

El sopar conferència és obert per qui desitgi venir al nostre Club a un preu de 20 € i cal con firmar l’assistència al mail rotaryterrassa@gmail.com


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: