Enviat per: SRC | 19 Juny, 2012

El Camp Nou acull la III Trobada Rotary


El 16 de juny al Camp Nou la es va fer la III Trobada Rotary, en la que es van recaptar 60.000 € per la lluita contra la Polio, amb el recolzament de la Bill&Melinda Gates Foundation i la Fundació FC Barcelona, amb l’assistència de 650 persones. Destaquem la presencia de Xavier Trias, alcalde de Barcelona; José Mª Mesa Parra, Governador del Districte 2202 de RotaryKate James, membre del Consell Directiu de la Fundació Gates; Dale K. Parmer, cònsol de EE.UU. a Barcelona;  Ramón Pont, Vice-president de la Fundació FC Barcelona ; Josep Cortada, Director de la Fundació FC Barcelona; entre d’altres. Del Rotary Club de Terrassa hi va assistir un bon nombre de representants, encapçalats pel President nomenat pel curs 2012-13, Josep Rifà.


Respostes

  1. I la gent que hi va col.laborar que no es nombra?
    Nota.- Segons el nostre parer, en qualsevol activitat organitzada pels rotaris el més important és l’objectiu de l’activitat i, no tant, qui la fa. En tot cas volem destacar la feina realitzada pels clubs rotaris de Barcelona que han fet possible aquest esdeveniment.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: