Enviat per: SRC | 1 Agost, 2012

L’Interact i el seu projecte solidari d’ajuda a Els Globus


L’Interact Club de Terrassa ha endegat un primer projecte solidari d’ajuda al Centre d’Esplai per discapacitats Els Globus.

El projecte consisteix en aconseguir el paper i cartró necessaris per garantir els seus tallers de manualitats durant tot l’any i per fer-lo realitat s’han possat en contacte amb les indústries gràfiques de la ciutat per tal d’paconseguir material de rebuix que vulguin cedir gratuitament per aquest centre. De moment ja han aconseguit que Serafí Indústries Gràfiques es comprometi a guardar de forma regular aquest material per tal de que els membres de l’Interact el pugyuin recollir i portar al Centre de Els Globus.

Han generat una nota de premsa per difondre aquesta activitat a la nostra ciutat i ja han aconseguit un cert ressó mediàtic. Felicitem als membres de l’Interact per aquesta primera activitat i els encoratgem a que segueixin aquest camí de servei als demés.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories

A %d bloguers els agrada això: